Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

* O n l i n e band

         Bilebändi ja tanssiorkesteri

SOITANNOLLISET CV:T

Hannu "Hande" Syväoja - kitara ja laulu

Hannu aloitteli kitaroiden kanssa seurustelun jo nuoruusvuosina. Suhde on sittemmin kehittynyt ja syventynyt lukuisissa kokoonpanoissa, keikoilla, jameissa ja yksinäisissä treenisessioissa.


Hannu alotteli legendaarisessa Taakse poistu -poppoossa ja on nyt vaihtelevasti monen kokoonpanon ja kuoron loukussa. Onlinen lisaksi laulaa/soittaa mm. Pappa Betalarissa, Asko Järvelan pumpussa, trubaduuri- ja duokeikoilla, soittokunnassa, mieskvartetissa ja Hoilarit -kuorossa. Ex maataloustoimiston paperinpyörittäjä työskentelee tätä nykyä kenttätyössä lähihoitajana. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi jo aikuista lasta.

Kai "Kaitsu" Sundström - kosketinsoittimet, kitara ja laulu 

Kaitsu aloitteli bändihommia Turun seudulla 1970-luvun alussa kitaristina ja rumpalina ja sittemmin mm. lauluryhmiä ja gospel-bandiä (Synsygus) liidaten. Opiskelu- ja armeija-aikoina humpasta rokkiin eri kokoonpanoissa mm. kitaraa, bassoa, koskettimia tai rumpuja räpeltäen.

Musiikki- ja levyprojekteja Kaitsu on puuhastellut mm. gospelbändissä sekä Pappilan ja Hongon koulun opettajana ja omia musajuttuja kotistudiossaan. Perheeseen kuuluu opettajavaimo ja kaksi jo aikuista tytärtä.

Kaitsun Omat musasivut sunkaimusic.fi

Antti "Ana" Vataja - basso

Antti on kitaristina aloittanut pitkän linjan herrasmiesbassottelija, oldtimemusic lover ja vieraanvarainen treenikämppäisäntä.

Antti pitää yllä tiukkaa treenikuria ja torpedoi kaikki mahdolliset ja mahdottomat bändiriidat diplomaattisella ja tinkimättömällä asenteellaan. Antti isännöi treenipaikkaamme Ida's Placea vartijana uskollinen saksanpaimenkoiransa. Bassosaundeja Antti ikävöi maatilaansa pyöritellessä. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi jo aikuista lasta.

Rummut

Rumpalin vaativaa virkaa hoidetaan toistaiseksi luotettavilla freelancereilla (mm. Jari Renvall, Juha Kinnunen, Hannu Alapeltola)

Twitter

Facebook