Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

* O n l i n e band

         Bilebändi ja tanssiorkesteri

TÄLTÄ KUULOSTAMME ?

Biisikoosteet on äänitetty Yamaha Pocketrak CX -taskutallentimella livenä suoraan keikoilta .


Äänitysten laatu ei siis valitettavasti tuo esiin bändien parhaita puolia, joten tule keikoillemme kuulemaan ja kokemaan aitoa meininkiä.


Näytteitä voi ladata otsikon linkin takaa selainplayeristä (kolme pistettä)

Online live

Muita virityksiä


* Pappa Betalar *


Pappa Betalar syntyi alkujaan opettajan ja muusikkoisien löydettyä koulun vanhempainllassa toisensa samasta kahvipöydästä, sitten jameista ja ekalta keikalta Hongon koulun yökoulussa.

Homman nimi oli pitää hauskaa ja talkoilla koululaisten hyväksi. Muut siviili- jamusiikkiviritykset ovat sittemmin minimoineet keikkailun juuri tällä kokoonpanolla, mutta aina toivo elää, hauskaa kun on ollut... Aluksi kolme ja nyt kaksi "papoista" , Hannu (laulu ja kitara) ja Kai (basso ja laulu) ovat nykyisen Onlinen täysjäseniä. Muut alkuperäispapat ovat Juha Kinnunen (kitara, laulu), Juha Leivo (koskettimet) sekä myöhemmin myös Tommi Alastalo (rummut).


* Online meets Hoilarit *


Perinteikäs, yli 40-vuotias, isojokinen viihdekuoro Hoilarit johtajanaan Lasse Kauramäki tekee yhteistyötä Onlinen kanssa, onhan Hannu kuorolainen Hoilareissa itsekin.

Olemme päässeet säestämään kuoroa mm. Lauhan Speleissä 2017 teemalla "Suomi Iskelmää 100 vuoden ajalta".


Kuorosäestykset vedämme triona: Hannu rummuissa, Antti bassossa ja Kaitsu kiippareissa. Kitarassa fiittaa useimmiten Juha Köykkäneva.

Tässä taltiointeja Isojoen Aurahovin konsertista, joka sisälsi yhteensä yli 20 kappaletta.

Taltiointien laatu ei valitettavasti tee tässäkään oikeutta live-esityksille.

  • Kooste muita biisejä (35 min)
    Solisteina in order: Asko Kiviniemi, Virpi Viitalähde, Hannu Syväoja ja Mikael Kienokoski

* Karvia 22.4.2011 *


Ainutlaatuinen ja ainutkertainen combo esiintyi taiteen perusopetuksen hyväntekeväisyysillassa Karvian Kyläkrouvissa 22.4.2011, eikä muuten kertaakaan sorruttu (ehditty) treenaamaan.

Sinä iltana kohtasivat toisensa kaksi kanttorin poikaa ja Beatles-diggaria. Yhteinen sävel löytyi välittömästi ja ilta oli silkkaa nautintoa.


Kokoonpano oli:

Juha Kinnunen, kitara ja leadlaulu (Karvian lahja musiikille, musiikin moniosaaja ja multi-instrumentalisti, mm. Transworld Identity, Urban Crow, ex. Leewings)

Samuli Sirviö, kitara ja laulu (muusikko, lauluntekijä ja tuottaja, mm. Ellinoora, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa, Antti Ketonen)

Paavo Mikkonen, kosketinsoittimet

Kai Sundström, basso

Juha Kinnunen

Samuli Sirviö

Tässä maistiaisia keikalta:

Twitter

Facebook

Viihdekuoro Hoilarit